logo IZZ
  • PUBLISHING AND LENDING LIBRARY ACTIVITIES
  • ACTIVITIES
  • INTERNATIONAL CO-OPERATION
  • EDUCATIONAL ACTIVITIES
  • RESEARCH ACTIVITIES
  • THE TASKS OF THE NATIONAL FOOD AND NUTRITION INSTITUTE
  • PREVENTION, SCIENTIFIC AND THERAPEUTICAL ACTIVITIES
  • Zachowaj RównowagęZachowaj Równowagę
  • RESEARCH AND IMPLEMENTATION ACTIVITIES
  • ORGANIZATIONAL STRUCTURE
  • Food Composition Data Base
  • Kształcenie podyplomowe
  • Akredytacja laboratorium
  • Polski
  • English (UK)

Biblioteka IŻŻ

  • PDF
  • Print
  • Email
Details
Parent Category: Aktualności

Biblioteka będzie nieczynna w dniach od 29.07. 2019 do dnia 9.08.2019 oraz w dniu 16.08.2019 (urlop). 

0123456789

Aktualności

  • Rekrutacja ekspertów – PSYCHOLOG

    Instytut Żywności i Żywienia poszukuje ekspertów w zakresie psychologii do współpracy w ramach Centrum Dietetycznego Online Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej i tworzenia materiałów merytorycznych. Rekrutacja ekspertów – PSYCHOLOG

    Read More...

  • "Poprawa sposobu żywienia, stanu odżywienia oraz aktywności fizycznej" Konferencja 09.12.2019 r.

    Instytut Żywności i Żywienia zaprasza do udziału w Konferencji Szkoleniowej skierowanej do  przedstawicieli administracji Poprawa sposobu żywienia, stanu odżywienia oraz aktywności fizycznej   która odbędzie się 9.12.2019 r. w godz. 10:00 - 16:00, sala nr 7, Instytut Żywności i Żywienia,...

    Read More...

  • "Poprawa sposobu żywienia, stanu odżywienia oraz aktywności fizycznej" Konferencja 02.12.2019 r.

    Instytut Żywności i Żywienia zaprasza do udziału w Konferencji Szkoleniowej skierowanej do  przedstawicieli producentów żywności   Poprawa sposobu żywienia, stanu odżywienia oraz aktywności fizycznej   która odbędzie się 2.12.2019 r. w godz. 10:00 - 16:00, sala nr 7, Instytut...

    Read More...

  • "Jak edukować Polaków o zdrowym żywieniu?" Konferencja 27.11.2019 r.

              W imieniu Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej oraz Instytutu Żywności i Żywienia serdecznie zapraszamy Państwa na konferencję   „Jak edukować Polaków o zdrowym żywieniu?”   która odbędzie się 27 listopada 2019 r. o godz. 10.00 w hotelu Intercontinental, ul Emilii Plater 49 w Warszawie....

    Read More...

  • "Poprawa sposobu żywienia, stanu odżywienia oraz aktywności fizycznej społeczeństwa" Konferencja 25.11.2019 r.

          Instytut Żywności i Żywienia zaprasza do udziału w Konferencji Szkoleniowej skierowanej do pracowników cateringu i realizatorów żywienia zbiorowego   Poprawa sposobu żywienia, stanu odżywienia oraz aktywności fizycznej społeczeństwa   która odbędzie się 25.11.2019 r. w godz. 10:00 -...

    Read More...

  • Program pilotażowy "Standard szpitalnego żywienia kobiet w ciąży i w okresie poporodowym – Dieta Mamy"

        Szanowni Państwo, uprzejmie informujemy, że rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 09 sierpnia 2019 roku w sprawie programu pilotażowego „Standard szpitalnego żywienia kobiet w ciąży i w okresie poporodowym – Dieta Mamy” (Dz. U. z 2019 roku, poz. 1537) wprowadzony został i ustalony...

    Read More...

  • Krajowe Badania Sposobu Żywienia, Stanu Odżywienia i Aktywności Fizycznej (EU-MENU)

        Szanowni Państwo, Uprzejmie informuję, że w roku 2019 Instytut Żywności i Żywieniarealizuje na zlecenie Europejskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia (EFSA) na terenie całej Polski, Krajowe Badania Sposobu Żywienia, Stanu Odżywienia, których głównym celem jest...

    Read More...

  • PROGRAM KAMPANII SPOŁECZNEJ - "DNI UCZENIA SIĘ DOROSŁYCH 2019"

    Pełen program kampanii dostępny jest do pobrania w załączniku poniżej PROGRAM KAMPANII

    Read More...

  • ZAPROSZENIE NA "DNI UCZENIA SIĘ DOROSŁYCH 2019"

    Instytut Żywności i Żywienia zaprasza wszystkich zainteresowanych zdrowym stylem życia do udziału w warsztatach i szkoleniu  nt. "Żywienie w zdrowiu przez całe życie" w dniu 11 października 2019 r. W dniu 11 października 2019 r w Instytucie Żywności i Żywienia w ramach...

    Read More...

  • WYDAWNICTWA

    Instytut Żywności i żywienia uprzejmie informuje, że nakład monografii "Dietetyka, żywność, żywienie w prewencji i leczeniu", wydanej w 2017 roku został wyczerpany. Z uwagi na duże zainteresowanie monografią, przygotowywane jest jej nowe zaktualizowane i uzupełnione wydanie tej...

    Read More...

  • "Żywienie w zdrowiu przez całe życie" - warsztaty i szkolenia dla dorosłych

    Instytut Żywności i Żywienia zaprasza wszystkich zainteresowanych zdrowym stylem życia do udziału w warsztatach i szkoleniu  nt. "Żywienie w zdrowiu przez całe życie" w dniu 11 października 2019 r. W dniu 11 października 2019 r w Instytucie Żywności i Żywienia w ramach...

    Read More...

  • Biblioteka IŻŻ

    Biblioteka będzie nieczynna w dniach od 29.07. 2019 do dnia 9.08.2019 oraz w dniu 16.08.2019 (urlop). 

    Read More...


Created by logo Odyseja Odyseja Sp. z o.o.