Finansowanie ze środków pozabudżetowych

Nadrzędna kategoria: O nas
 
 

FINANSOWANIE ZE ŚRODKÓW POZABUDŻETOWYCH

Nr
tematu

Tytuł tematu

Zakład

Kierownik tematu

Źródło
finansowania

Prog.JZ

Ogólnopolski program poprawy jakości zdrowotnej produktów żywnościowych oraz żywienia zbiorowego „Mniej cukru, soli, tłuszczu, więcej błonnika”.

prof. M. Jarosz
(temat między­zakła­dowy)

samofinansowanie

OPINIE

Opiniowanie środków spożywczych, w tym suplementów diety.

dr K. Stoś

samofinansowanie

TESTY

Testy ureazowe.

prof. M. Jarosz

samofinansowanie

BADANIA

Prywatne badania laboratoryjne.

prof. L. Kłosiewicz-
-Latoszek

samofinansowanie

WOŻ

Wykonywanie badań w zakresie analiz wartości odżywczej żywności.

mgr W. Kłys

mgr E. Matczuk

samofinansowanie

ACH

Wykonywanie badań w zakresie analiz chemicznych.

dr hab. H. Mojska

samofinansowanie

STUDIA

Szkolenia Podyplomowe Żywność, Żywienie a Zdrowie.

prof. M. Jarosz

samofinansowanie

CENTRUM

Ogólnopolskie Centrum Dietetyki

prof. M. Jarosz
dr L. Pachocka

samofinansowanie

BAZA

Ewidencjonowana sprzedaż płyt CD wraz z licencjami zawierających bazę danych o składzie i wartości odżywczej żywności.

dr B. Przygoda

samofinansowanie

DIETA 5

Ewidencjonowana sprzedaż programów komputerowych „Dieta 5”.

mgr B. Wajszczyk, mgr Z. Chwojnowska

samofinansowanie

ALBUM

Upowszechnianie i sprzedaż „Albumu fotografii produktów i potraw” na płycie CD.

dr K. Wolnicka
dr E. Rychlik

samofinansowanie

WYDAWN.

Działalność wydawnicza.

prof. M. Jarosz,

mgr R. Gajowiak

różne