Oferta

Nadrzędna kategoria: O nas



   Formularz zamówienia

film instruktaowy 303 x 304 130 x 130

FILM INSTRUKTAŻOWY 
o przeprowadzaniu wywiadu żywieniowego 
i pomiarów antropometrycznych

Wersja CD

 

Cena: 48,80 zł (cena + VAT)

oprogramowanie dietetyk 130 x 92

Program „DIETETYK” 
zawiera bazę z roku 2001, 
był sprzedawany razem z książką 
„Podstawy naukowe żywienia w szpitalach”

Wersja CD 
(działa  tylko w programach Microsoft)


Cena: 123 zł (cena + VAT)

 

album_plyta2 186 x 127

Album fotografii produktów i potraw

Autorzy: Lucjan Szponar, Katarzyna Wolnicka, 
Ewa Rychlik

Warszawa 2008

Wersja CD

Cena: 99 zł (+VAT)

Formularz zamówieniaUMOWA LICENCYJNA

 

 

 

   

 

a1

Otyłość, żywienie, aktywność fizyczna, zdrowie Polaków
Diagnoza stanu odżywienia, aktywności fizycznej 
i żywieniowych czynników ryzyka otyłości oraz przewlekłych chorób niezakaźnych w Polsce 
(1960-2005)

Red.: Mirosław Jarosz

Warszawa 2006

Cena: 95 zł

   

 

a2

Opcje polityki przeciwdziałania rosnącemu zagrożeniu otyłością. Przekrojowe badania porównawcze (Polska)

Autorzy: Lucjan Szponar, Janusz Ciok, Mirosław Jarosz, Agnieszka Dolna, Maciej Ołtarzewski

Warszawa 2006

Cena: 30 zł

   

 

a24

Sposób żywienia i stan odżywienia mężczyzn z regionu północno-wschodniej Polski w badaniu prospektywnym obejmującym lata 1987–1998

Autor: Andrzej Szpak

Warszawa 2004

Cena: 20 zł

   

 

a10

Kuchnia serwuje system HACCP

Poradnik wdrażania zasad GHP/GMP 
i systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego i firmach cateringowych.

Warszawa 2004

Cena: 24,90 zł

   

 

a26

System bezpieczeństwa żywności
w Polsce – wybrane zagadnienia


Red.: Lucjan Szponar, Iwona Traczyk, 
Katarzyna Stoś

Warszawa 2003

Cena: 50 zł

   

 

a23

Badania indywidualnego spożycia żywności i stanu odżywienia 
w gospodarstwach domowych


Autorzy: Lucjan Szponar, Włodzimierz Sekuła, Ewa Rychlik, Maciej Ołtarzewski, Katarzyna Figurska

Warszawa 2003

Cena: 300 zł 100 zł

   

 

a25

To improve the state of health of the population in Poland by enhancing 
the health quality of food and rationalizing dietary pattern


Red.: Lucjan Szponar

Warszawa 2000

Cena: 20 zł

   

 

a22

Tabele wartości odżywczej produktów spożywczych. Witaminy

Autorzy: Irena Nadolna, Beata Przygoda, 
Agata Troszczyńska, Hanna Kunachowicz

Warszawa 2000

Cena: 30 zł

   

 

a21

HACCP w systemie bezpieczeństwa żywności i ochrony zdrowia

Autorzy: Halina Turlejska, Lucjan Szponar, 
Urszula Pelzner

Warszawa 2000

Cena: 40 zł

   

 

a20

Witamina C 
a zakażenie Helicobacter pylori


Autor: Mirosław Jarosz

Warszawa 1998

Cena: 20 zł

   

 

a7

Żywieniowe, higieniczne i technologiczne aspekty mleka UHT

Red.: Lucjan Szponar

Warszawa 1996

Cena: 20 zł

   

 

a11

Nitrogen balances in agriculture 
of Poland


Autorzy: Lucjan Szponar, Jacek Pawlik-‑Dobrowolski, Roman Domagała, 
Stanisław Twardy, Iwona Traczyk

Warsaw 1996

Cena: 20 zł